Opskrift på rørt tatar
Onsdag, 07. december 2011 16:32
Rørt tatar er en gardin herreret med rå oksekød, og holder hver gang, om det er så lavet i ens eget køkken eller på den lokale bistro. Undertegnet har fået den adskillige gange både hjemme, og i det franske, og er stor tilhænger af det rå oksekød. Derfor skulle der endelig afprøves en hjemmelavet udgave. Udgangspunktet var flere forskellige opskrifter på andre madblogs, samt Price brødrenes version. Der blev ikke lavet meget om, og den rørte tartar blev helt perfekt.
Crostini med svampe. Lækkert og nemt!
Lørdag, 15. oktober 2011 21:11
Her er dagens bud på en lille let og lækker ret hvis man mangler inspiration til en forret, en godbid til filmen eller andre mindre omfattende måltider. Det er næsten umuligt at lave denne ret forkert og det tager ingen tid og opvasken er sparsom.
Hjemmelavet smørrebrød - Det smager fantastisk!
Søndag, 14. august 2011 10:30
En ting der måske kan være en smule overset når man skal forkæle sig selv med en rigtig god smagsoplevelse er en god gang luksus håndmadder. Det er traditionel dansk spise men hvis man lige gør en smule ekstra ud af det kan det helt klart konkurrere med mange andre mere eksotiske retter. Desuden er det utrolig nemt at lave. Hele arbejdet består faktisk i den dekorative del af det, nemlig anretningen, og det synes jeg personligt også er meget sjovt. Der er heller ikke noget i vejen for at få det lidt ofte for der findes rigtig mange varianter man kan lave af luksus håndmadder. Vi har prøvet med nogle traditionelle og nogle lidt mere improviserede som du kan læser mere om i denne artikel.
Side 1 ud af 2
«FørsteForrige12NæsteSidste»