Anmeldelse af Spisegalleriet Vejle

Søndag, 03. marts 2013 15:34

Anmeldelse af spisegalleriet Vejle

Nu er mandelogen igen på banen efter en periode hvor flere af medlemmerne er flyttet fra Aalborg og rundt i landet til blandt andet Købehavn- og trekantsområdet. Det betyder at vi fremover vil være i stand til i højere grad at lave landsdækkende anmeldelser af spisesteder i Danmark. Her vil fokus primært være på almene restauranter/cafeer og ikke udelukkende gourmet steder.

Dagens indlæg omhandler Spisegalleriet som er beliggende i Vejle. Stedet ligger centralt i byen, i en sidegade til gågaden. Vi var på dagen 12 mennesker til bords så der var ekstra pres på personalet for at få det hele til at klappe.

Vi blev modtaget af nogle venlige tjenere som var flinke til at vise os på plads og forklare os om restaurantens koncept.

Læs mere: Anmeldelse af Spisegalleriet Vejle

 

Anmeldelse af Running Sushi stedet Shan Kou

Mandag, 12. marts 2012 13:30

Anmeldelse af Running Sushi stedet Shan Kou

For ca. et års tid siden åbnede Running Sushi stedet, Shan Kou, i Aalborg. Fænomenet har fået kolossal succes andre steder i landet som eksempelvis i København.  Konceptet lyder på at der i restauranten løber et bånd rundt langs bordene som transporterer mad. De bånd der findes hos Shan Kou har en øvre etage med varme retter og en nedre etage med kolde retter. Her kan man så bestille ”all you can eat”.

Læs mere: Anmeldelse af Running Sushi stedet Shan Kou

 

Mandelogens nytårs menu

Søndag, 01. januar 2012 15:18

mandelogens nytårs menu

Vi håber at alle er kommet godt ind i det nye år og med alle 10 fingre i god behold! Vi vil som lovet dele vores menu med jer, og forhåbentligt kan nogle af jer få lidt inspiration til jeres nytårs menu til næste år – eller bare en vilkårlig festlig anledning i det nye år.

Vi erfarede sidste år at det kan være fordelagtigt at bestille maden udefra og anrette det selv. Det sparer en masse tid og det kan stadig blive utroligt lækkert. Forrige år bestilte vi mad fra restaurant Boldt i Aalborg til 350 kr,- pr. kuvert og det var en kæmpe succes. I år valgte vi at bestille fra Miw og Møllers Villa Vest  nær Lønstrup i Nordjylland, der i år var gået sammen med Mikael Christensens Renomméet.  Igen var prisen 350 kr,- pr kuvert og menuen bestod af 4 retter. Det smarte med årets menu, var at der fulgte en dvd med nøje instrukser for anretningen med.

Læs mere: Mandelogens nytårs menu

 

Side 1 ud af 4

«FørsteForrige1234NæsteSidste»

Følg os på facebook

Søg på Mandelogen

Følg os her