Spiritussmagning hos H.J. Hansen

Lørdag, 03. marts 2012 12:46

Spiritussmagning hos H.J. Hansen

Denne gang besluttede vi os for at prøve noget lidt uden for vores "comfort zone". Da vi hørte at H.J Hansen i Aalborg afholdte spiritus smagning valgte vi er se hvad det var for en størrelse. Spiritussmagning er på ingen måde lige så udbredt som vinsmagning og ølsmagning, og ingen af os havde prøvet det før så det var nok i første omgang nysgerrigheden der drev os.

Som forventet viste det sig hurtigt ikke at være for sarte sjæle. Ud af de 9 forskellige spiritusser vi smagte var kun en af dem på under 40% alkohol. Herunder kan i se en oversigt over hvad vi smagte denne aften:

Læs mere: Spiritussmagning hos H.J. Hansen

 

En udfordrende eftermiddag med klatring

Tirsdag, 04. oktober 2011 16:54

En udfordrende eftermiddag med klatring

Denne gang tager vi et sidespring væk fra maden samt de våde varer, og kigger på en anden form for aktivitet man kan lave i godt selskab. Mandelogen har fået 2tmevents.dk til at strikke en eftermiddag sammen til os med nogle forskellige aktiviteter hvor vi virkelig kunne få lov at blive udfordret. Første halvdel bestod af klatring på klatrepæle i op til 21 meters højde. Anden halvdel bestod af klatring på parkour bane som foregik i 13 meters højde.

Læs mere: En udfordrende eftermiddag med klatring

 

Poker og Whisky smagning

Søndag, 01. maj 2011 16:29

Poker og Whiskey smagning

Mandelogen mødtes denne aften til en god gang poker samt whiskysmagning. På forhånd var der indkøbt 2 whiskys til formålet samt supplerende drikkevarer.

Pokerturneringen bestod af 2 borde af 4 personer tilfældigt fordelt. De 2 vindere ved hvert bord gik videre til et vinderbord og de to tabere ved hvert bord gik videre til taberbordet. Der var pengepræmier til vinderen ved hvert bord samt 2. pladsen ved vinderbordet.

Undervejs i arrangementet blev der smagt på noget whisky. Den første whisky der blev smagt var en "Aalborgmalten" til 399 kr,-. Whiskyen er brygget i Islay i Skotland og har fået produceret en custom edikette til netop Aalborg.

Læs mere: Poker og Whisky smagning

 

Følg os på facebook

Søg på Mandelogen

Følg os her