Vingsmagning af Merlot vin fra syd Amerika

Søndag, 14. august 2011 15:05

Vingsmagning af Merlot vin fra syd Amerika

For at få et bedre sammenligningsgrundlag har mandelogen valgt at arrangere en vinsmagning bestående udelukkende af vin lavet på Merlot druen og produceret i sydamerika, pånær en enkelt som er produceret i Californien. Alle de resterende vine er produceret i Central Valley i Chile som er et meget kendt vinområde på de egne.

I mandelogen er vi i høj grad glade for franske vine og herunder især Cotes du Rhône vin. Her må vi konstatere at disse Merlot vin er en helt anden genre og helt sikkert en spændende type vin som vi klart kan anbefale andre at prøve.

Alle vinene fik givet karakterer i henhold til vinsmagningsskemaet lavet af mandelogen på en skala fra 1 til 100.

Læs mere: Vingsmagning af Merlot vin fra syd Amerika

 

Vinsmagning i Løkken

Torsdag, 07. Juli 2011 13:12

Vinsmagning i Løkken

I anledning af det gode vejr var der taget initiativ til en tur i sommerhus ved Løkken. På turen var mandelogen akkompagneret af en flok damer og disse var derfor naturligvis inviteret til at deltage i den planlagte vinsmagning om aftenen.

Da der på forhånd var udtrykt skepsis (fra pigerne) for udelukkende at medbringe rødvin fra det sydlige frankrig havde de medbragt musserende rødvin, en hvidvin samt en rosevin fra samme område.

Alle vinene fik givet karakterer i henhold til vinsmagningsskemaet lavet af mandelogen på en skala fra 1 til 100.

Læs mere: Vinsmagning i Løkken

 

Vinsmagning i Mandelogen!

Tirsdag, 15. februar 2011 22:23

Vinsmagning i Mandelogen!

Så var det tid for mandelogen at mødes igen, denne gang til en gang vinsmagning. Smagningen blev sat til lørdag d. 12-02-2011 og blev endnu engang en kæmpe succes.

Temaet var denne gang Frankrig vs. Italien, dog med et kraftigt handicap til Italien idet der kom et afbud i sidste øjeblik.

Vinene bliver anmeldt i smagte rækkefølge og vurderet ud fra en skala på 100 point i henhold til vinsmagningsskemaerne.

Læs mere: Vinsmagning i Mandelogen!

 

Følg os på facebook

Søg på Mandelogen

Følg os her