Anmeldelse af Running Sushi stedet Shan Kou

Anmeldelse af Running Sushi stedet Shan Kou

For ca. et års tid siden åbnede Running Sushi stedet, Shan Kou, i Aalborg. Fænomenet har fået kolossal succes andre steder i landet som eksempelvis i København.  Konceptet lyder på at der i restauranten løber et bånd rundt langs bordene som transporterer mad. De bånd der findes hos Shan Kou har en øvre etage med varme retter og en nedre etage med kolde retter. Her kan man så bestille ”all you can eat”.

Båndet kører op forbi køkkenet efter det har været forbi bordene således at kokkene kan fylde nyt mad på efterhånden som gæsterne tømmer ud i det. Super genialt koncept, hvilket giver mulighed for at smage en masse forskelligt uden at man skal gætte sig til hvad der er godt ud fra et menukort. Desuden kan man tage maden i lige det tempo man ønsker.

De fleste kommer for at få sushi, og det er også det der er størst udvalg af, men det er super lækkert at der også er alle mulige andre forskellige retter som forårsruller, and, frugt osv.

Temaet på stedet er gennemgående kinesisk/japansk. Menukortet indeholder japanske og kinesiske drikkevarer og stedet er flot og hyggeligt udsmykket med traditionelle nipsgenstande. I det hele taget en gennemført oplevelse når man besøger dette sted.

Kvaliteten af maden er absolut i orden. Det er rigtig god sushi, og de varme retter er perfekt tilberedt. Desværre er der indimellem retter som er mindre inspirerende. Eksempelvis har vi besøgt stedet hvor desserten består af mazarintærte og citronhalvmåne fra supermarkedet. Aftenen hvor billederne er taget var der lækker hjemmelavet chokoladekage, så vi må kunne konkludere at det varierer alt efter hvilken dag man kommer.

Vi besøgte stedet en torsdag aften. I løbet af aftenen var der 2-3 borde med gæster foruden vores eget. Det betød at der var meget lille udskiftning af maden på båndet, og flere af tallerkenerne løb rundt stort set hele aftenen. Det kan selvfølgelig ikke være meget anderledes når der ikke er flere gæster men det trækker stadig ned på helhedsoplevelsen.

Prisen for ”all you can eat” er ca. 200 kr,- mandag – torsdag og 230 kr,- I weekenden. Umiddelbart en fair pris for den mængde mad (inklusiv sushi), man får for pengene. Til gengæld er der også andre alternativer i Aalborg til de penge der serverer fremragende mad. Til gengæld trækker selve oplevelsen omkring konceptet Running Sushi så meget op at vi helt klart synes man skal prøve det.

Det har været svært at give en bedømmelse af stedet da en del af oplevelsen blev ødelagt af at der var så få gæster. Men pga. konceptet og den lækre mad vælger vi alligevel at give stedet 3 ud af 6 suits.

 

o

Følg os på facebook

Søg på Mandelogen

Følg os her