Ølsmagning i Mandelogen

Mandag, 07. marts 2011 00:00

Ølsmagning i Mandelogen

Så har mandelogen endnu engang mødtes til en god gang ølsmagning. Det blev afholdt den 05-03-11 og blev en stor succes! Temaet var danske ale øl. I alt deltog 9 personer. Øllene blev smagt i tilfældig rækkefølge og bedømt ud fra udseende (0-5 point), duft (0-10 point), smag (0-25 point), fyldighed (0-10 point) og til sidst en egen vurdering (0-50 point). Sejren gik til Ale Nr. 16 fra Refsvindinge med en score på 72,8! Den største skuffelse var at Green Gold fra Mikkeller med en score på sølle 25,1 samt kommentaren ”jeg vil hellere drikke snaps end det sprøjt”.

Læs mere: Ølsmagning i Mandelogen

 

Mandelogens debut

Onsdag, 12. januar 2011 23:43

Mandelogens debut

Så har mandelogen fået sin debut. Det skete i anledning af webmasterens fødselsdag som blev en kombineret fødselsdag og ølsmagning. Der havde været optakt til denne aften i lang tid og nu skete det endelig. Dette er mandelogens første ølsmagning som vi selv arrangerer men vi er absolut ikke nye indenfor dette felt.

Alle deltagere fik tildelt et land hvorfra de skulle finde en øl. Der var ingen krav til hvilken genre øllen skulle være indenfor.  Nedenunder ses resultaterne fra aftenen:

Læs mere: Mandelogens debut

 

Følg os på facebook

Søg på Mandelogen

Følg os her