Anmeldelse af Madklubben Bistro De-Luxe

Anmeldelse af Madklubben Bistro De-Luxe

Dette er en anmeldelse af restaurant Madklubben BISTRO-DE-LUXE på Store Kongensgade 66. Der er 5 forskellige restauranter i denne kæde, og vi havde før besøget hørt meget godt om dem. Restauranterne kører med menukort som udskiftes månedligt. Princippet stammer fra konceptet ”madklub”, hvor man kan komme ind og prøve noget nyt mad hver måned.

Menukortet denne måned stod i julens tegn. Menukortet kan ses her. Priskonceptet er tilsvarende mange andre steder, hvor prisen bliver billigere pr. ret jo flere retter du køber. Dog er der nogle enkelt eksklusive retter som koster et tillæg. Vi fik prøvet lidt forskelligt denne aften, og jeg vil fremhæve nogle af retterne i denne artikel.

Vi blev mødt af en yderst behagelig og munter tjener som venligt viste os til rette. Der var generelt god service gennem hele forløbet, og det var helt tydeligt at de nød deres arbejde og at det ikke var en påtaget facade. Det trækker helt klart op!

Til forret fik vi bla. hummersuppe, terrin samt røg & slagtervarer. De to sidstnævnte retter var helt fantastiske, og det var hummeren såmen også men trods alt ikke 100 kr. bedre. Der var anvendt lækre råvarer, og retten var anrettet meget flot. Især kalvekødet var helt fænomenalt.

Til hovedret var de fleste i selskabet på and og en enkelt på svinekæbe. Der blev tilkøbt knuste kartofler som bestod af 50 % hele kartofler og 50 % kartoffelmos med purløg og smør. Igen 2 rigtig gode retter hvor alt tilbehøret virkelig komplementerer kødet som igen var perfekt stegt og tilpas saftigt.

Til dessert fik vi blandt andet ris a l´amande og chokolade mousse. Ris a l´amande’en bestod primært af sorbet og is men med en smag af ris a l´amande og diverse bær. Igen gennemførte retter.

Alt i alt en god aften hvor der ikke var mange ting at sætte en finger på. Maden var rigtig god dog uden at være ekstra ordinær og adskille sig fra retter man kan få mange andre steder. Til gengæld var det stort set perfekt tilberedt. Betjeningen var også helt i top. Omgivelserne i restauranten kunne måske godt virke en smule trængte og larmende, men trods alt et rigtig hyggeligt sted beliggende i en kælder på Store Kongensgade med lavt til loftet og hyggelig belysning. Mandelogen har valgt at give stedet 4,5 suits.

Følg os på facebook

Søg på Mandelogen

Følg os her