Anmeldelse af Plus-Minus-Nul Berlin

Anmeldelse af Plus-Minus-Nul Berlin

Mandelogen har i sommerens løb haft lejlighed til at besøge Berlin og se hvad denne by har at byde på. Hvis man intet kendskab har til byen på forhånd kan det være svært at finde de gode steder så derfor vil vi hjælpe eventuelt kommende turister lidt på vej med en anmeldelse af en af de restauranter vi blev rigtig glade for under besøget.

Berlin er en lidt spøjs by fordi den er så opdelt i øst og vest og fordi de forskellige bydele har helt individuelle ting at byde på. Vores erfaring er at de mest hyggelige steder slet ikke befandt sig i centrum af byen. vi faldt over en gade ved navn ”Simon Dach Strasse” en smule øst for centrum. Gaden er omtrent en kilometer lang og er fyldt med restauranter, cafeer, cocktail bars og meget mere. Dette sted summer af liv og masser af spændende muligheder. Her føler man at man kommer lidt mere ind på livet af Berlin.

Restauranten vi vil anbefale hedder ± (Plus-minus-nul) og ligger på hjørnet mellem Simon Dach Strasse og Grünberger strasse. Stedet har en super lækker og åben indretning således at det indvendige af restauranten stort set går i et med terrassen udenfor. Vi blev serviceret af en yderst venlig og behagelig tjener som var dygtig til at kommunikere på et niveau hvor vi kunne være med, med vores gebrokne tysk.

Menukortet var spækket med forskellige typer retter lige fra pasta til kalvefilet. Vi blev lynhurtigt fanget af deres ”pfannen” retter. Den ene halvdel af bordet bestilte stegt feta med hvidløg og gemüse (grøntsager) og den anden halvdel bestilte hanebryst med ris og karry.

Begge retter blev decideret serveret på pander hvilket gjorde oplevelsen endnu mere autentisk. Retterne bestod af en masse lækre smagsnuancer. Den første ret indeholdte en masse spændende grøntsager som auberginer, tomater og champignoner. Det hele var perfekt stegt og i det hele taget en god smagsoplevelse. Det eneste minus var at retten ikke indeholdte kød.

Ret nummer 2 gav lige så positive reaktioner. Retten var stærk uden at være overkrydret. Kødet var rigtig lækkert og saftigt. I alt har mandelogen valgt at give denne restaurant 3 halv suits. Stedet er absolut et besøg værd hvis man kommer til Berlin.

Følg os på facebook

Søg på Mandelogen

Følg os her