Anmeldelse af Restaurant Vestre Bådelaug

Anmeldelse af Restaurant Vestre BådelaugFire af logens medlemmer tog en rask beslutning om at besøge Restaurant Vestre Bådelaug i Aalborg Vestby, en mandag aften i Juli. Uden bordbestilling troppede vi op på stedet og fik uden problemer et bord, vi kunne endda selv vælge om dette skulle være udendørs eller indendørs. Tjeneren kom venligt og hurtigt med 4 menukort. I denne forbindelse blev der ligeledes bemærket at vi helst skulle bestille det samme hvis vi ville undgå ventetid – hvilket vi fandt ud af senere var helt korrekt, da rådet ikke blev fulgt.

Bordet bestilte henholdsvis 3 VB burgere med chili mayo, bacon og ost á 105,- kr. og en pariserbøf med rå æggeblomme á 89,- kr, hvilket vi alle mente virkede til at være gode priser. Af drikkevarer blev grundet en mandag aften bestilt sodavand til hele bordet til 40,- kr. for 0,75 l. Ligesom tidligere nævnt fik tjeneren ret i at der ville være ventetid på forskellige bestilling, for efter en lille time kom maden til bordet. Både burgeren og pariserbøffen var pænt anrettet, og som forventet med det rette tilbehør og rigeligt kartofler til burgeren. Dog sprang det undertegnet i øjnene at den rå ægge blomme tilsyneladende ikke var pasteuriseret, men direkte fra et æg. Dette er ikke acceptabelt på en restaurant, selvom det efterhånden er begrænset salmonella bakterier man finder i danske æg. Men der blev taget en chance, og heldigvis var der ikke sygdom i dette æg.

Smagen på burgeren var der bred enighed om var ok, dog med en rimelig tør bøf og tørt brød. Dette gjorde sig også gældende for pariserbøffen der var alt for tør, selvom den endda var overhældt med æggeblomme. Oplevelsen af maden var derfor ikke så positiv.

Tilbehøret til henholdsvis burgeren samt pariserbøffen var godt og der var rigeligt af det. Til pariserbøffen var der rå løg, kapers, hakket rødbeder og peberrod. Burgeren havde kartoffel både der var blevet dyppet en tur i den gyldne brønd.

Alt i alt en okay oplevelse, hvor ventetiden trak væsentligt ned. Derudover var det for dårligt at

bøffen var så skamstegt, samt serveringen af ikke pasteuriseret æggeblomme til pariserbøffen.

Vores vurdering ender på 2 suits ud af 6, dog med vægt mod 3, men overstående ting trækker vurderingen ned på 2. Restaurant Vestre bådelaug kunne godt trænge til en del forbedringer, og måske tage til overvejelse om man skal have så mange borde hvis man ikke kan servere til dem alle i ordentlig tid.

Følg os på facebook

Søg på Mandelogen

Følg os her